Talousmentor-salkku: Ramirent (myynti)

Talousmentor-salkusta myytiin Ramirentin osakkeet. Yhtiöstä tuli julki ostotarjous 9 euron hintaan, jonka johdosta laitoin osakkeet myyntiin. Noin 4 kuukauden omistusajalle tuottoa tuli yli +60 prosenttia, kun huomioidaan saadut osingot.

Tänään (10.6.2019) Talousmentor-salkusta myytiin Ramirentin osakkeita seuraavasti:

  • MYYNTI: Ramirent: 500 kpl hintaan 8,95 EUR

Loxam S.A.S on tehnyt Ramirentista ostotarjouksen 9,00 euron hintaan. Ostotarjouksen ehdoista enemmän täällä. Itse en jäänyt ostotarjouksen toteutumista odottelemaan, vaan laitoin osakkeet myyntiin, kun hinta oli lähellä ostotarjouksen 9,00 euroa.

Ostin Ramirentin osakkeet nelisen kuukautta sitten, josta enemmän kirjoituksessa Talousmentor-salkku: Ramirent (osto). Ostohinta oli silloin 5,65 euroa ja kulujen kanssa ostosumma oli 2 832 euroa.

Nyt myynnistä tulee arviolta 4 468 euroa, kun 7 euron kulut huomioidaan summassa. Keväällä sain osinkoina 115 euroa, joten kokonaistuotto ennen veroja olisi yhteensä 1 751 euroa (4 468 + 115 – 2 832 = 1 751). Sijoituksen kokonaistuotoksi tulisi siten +61,8 prosenttia. Paljon enemmän ja paljon nopeammin, kuin ikinä uskalsi toivoakaan.

Tapahtuma

MYYNTI: Ramirent

Määrä: 500 kpl
Hinta: 8,95 EUR
Kulut: 7 EUR
Yhteensä: 4 468,00 EUR (arvio)

Tarkemmat summat selviävät huomenna, kun Nordnetin myyntilaskelma on käytettävissä. Kassassa on tämän myynnin jälkeen noin 5 000 euroa, jolle pitää sitten katsoa uutta kohdetta.

Talousmentor-salkun tilannetta voi tarkemmin seurata Salkku-sivulta.

Yksi ajatus artikkelista “Talousmentor-salkku: Ramirent (myynti)”

Kommentit on suljettu.